black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Dienstencheque afdeling America Clean overgenomen door TRIXXO
28 januari, 2021
Deel via:

Schoonmaakbedrijf America Clean uit Genk verkoopt zijn dienstencheque afdeling aan TRIXXO. Vanaf februari stopt America Clean met haar poetsdienst voor particulieren en worden de activiteiten overgedragen aan TRIXXO Dienstencheques. De eerste overname van 2021 in een reeks van 12 voor ons bedrijf.

Dankzij deze overeenkomst blijft de huishoudhulp voor zowel de 60 medewerkers als voor de 500 klanten gegarandeerd. Vanaf februari wordt de dienstverlening, zonder enige onderbreking, verdergezet door TRIXXO Dienstencheques. 

Een positief verhaal

Bestuurder America Clean, Brecht Willemans: “We willen uiteraard het beste voor onze dienstenchequemedewerkers en voor onze klanten. De dienstenchequesector is sterk veranderd. Als kleine speler heb je weinig ruimte om te groeien. Deze overname is een positief verhaal voor iedereen. Onze huishoudhulpen krijgen allemaal maaktijdcheques bovenop hun loon, hun aanspreekpunt maakt mee de overstap naar TRIXXO en ook voor onze klanten blijft alles gewoon hetzelfde. America Clean zelf zal zich verder focussen op de afdelingen: professionele schoonmaak, facilities en glasreiniging. Deze afdelingen, met zo’n 50 medewerkers, krijgen nu alle ruimte om te groeien”.

Ambitieuze plannen in 2021

Met deze overname verhuist de dienstenchequedienst van America Clean naar ons reeds bestaande kantoor in Genk op de Reinpadstraat. Voor TRIXXO kadert de overname van America Clean in onze verdere groei-ambities. 

“Elke maand een overname in 2021, dat staat op onze planning. Het gaat inderdaad hard bij TRIXXO, maar we hebben nu éénmaal dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt”, aldus Niels Prys, Operationeel Directeur TRIXXO Dienstencheques Vlaanderen. “Naast overnames willen we ook heel sterk blijven inzetten op onze organische groei. Als ik terugblik op het afgelopen jaar kan ik ook met de nodige fierheid zeggen dat ons dit zeer goed lukt. Onze persoonlijke aanpak speelt hierin een cruciale rol. We willen zo dicht mogelijk bij onze klant en huishoudhulpen staan. Met meer dan 120 kantoren verspreid over België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) zorgen we ondanks onze grootte, voor een service en aanspreekpunt dichtbij huis. Heel wat huishoudhulpen van America Clean wonen in Genk, maar ook in de omliggende gemeenten zoals Maasmechelen, Houthalen,… Omdat wij in elk van deze gemeenten een kantoor hebben zullen zij vanaf nu dus ook terecht kunnen in een kantoor dichter bij huis. We zorgen voor een goede omkadering om onze huishoudhulpen te ondersteunen zodat zij hun job met enthousiasme kunnen blijven uitoefenen.”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels