black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Huishoudhulp in de kijker, Duygu Arslan uit Tessenderlo
01 augustus, 2019
Deel via:

Onze medewerkers, het zijn allemaal ervaren, gemotiveerde en klantgerichte mensen die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Elk een toegevoegde waarde binnen het bedrijf en elk stuk voor stuk uniek! Maar wist je dat er onder hen een paar zijn die naam en faam maken in de kunstwereld? Zo ook collega Duygu Arslan uit Tessenderlo.

Naam: Duygu Arslan
Leeftijd:
32
Woonplaats:
Tessenderlo
Burgerlijke staat:
getrouwd met Suat Arslan (41)
Kinderen:
een dochter Almina (9)
Geboorteplaats:
Ankara (Turkije)
In België sinds:
10 jaar
Grootste hobby:
schilderen
Andere bezigheden:
Tuinieren en fitnessen

Hoe ben je in België terecht gekomen?

Toen ik mijn man leerde kennen studeerde ik verzekeringen en bankwezen aan de universiteit in Turkije. Al snel werd het duidelijk dat we niet zonder elkaar konden. Ik besloot om met hem naar België te komen. Ik moest nog een jaar doen om mijn diploma te halen. Eens in België aangekomen, ging er een hele nieuwe wereld open. Ik kende de Belgische cultuur niet, noch de taal.

Kon je je draai vinden in België?

Ik vind het belangrijk dat mensen actief meedoen aan de samenleving. Ik ben daarom meteen de taal gaan studeren. Maar toch bleef het moeilijk om te communiceren omdat je een taal moet oefenen. In februari 2020 werk ik tien jaar bij TRIXXO en ik merk dat ik gedurende die jaren veel van de Nederlandse taal heb bijgeleerd. Ik heb hier echt de kans gekregen om te werken, maar ook om mijn Nederlands bij te schaven. Dat is fijn als je zo’n kans krijgt. Want ik heb de taal al werkend geleerd.

Hoe is het om te werken bij TRIXXO?

Ik werk enorm graag bij TRIXXO omdat ik heel fijne collega’s heb en de sfeer is heel warm. Maar wat ik ook fijn vind aan onze organisatie is dat we werken met vaste klanten. Zo heb ik klanten waar ik al meer dan 8 jaar kom. Op die manier ga je niet alleen “poetsen” bij mensen maar onderhou je ook een echte vriendschapsrelatie met hen. En dat is een goede zaak. Niet alleen voor mij, maar ook voor de klant.

Welke zijn je bezigheden buiten het werk?

Ik hou ervan om te gaan werken, maar ik maak ook tijd voor hobby’s. Gaan werken geeft mij rust en structuur. En dat hebben we allemaal nodig. Maar ik hou ook van schilderen. Dat heb ik van mijn vader die ook kunstschilder is. Zo heb ik vlak voor mijn vertrek uit Turkije een tentoonstelling van mijn schilderijen gehad. In Turkije startte ik samen met een paar vrienden ook sociale projecten op voor jongeren rond kunst. Hier heb ik mijn activiteiten verder gezet. Zo heb ik hier aan de kunstacademie een opleiding genoten en geef ik in mijn vrije tijd privélessen tekenen en schilderen. De schilderkunst die wij hanteren is die met een strijkijzer. Dat is een speciale manier van schilderen die verrassende resultaten oplevert.

Zou je van je hobby je beroep willen maken?

Neen, daarvoor zit ik veel te graag bij TRIXXO (lacht). De combinatie onderhoud en mensen helpen: daar hou ik van. Trouwens, ik denk niet dat je kan rondkomen als kunstschilder. Ik laat het bij een hobby die ik graag doe.

Ben jij aan de slag als huishoudhulp bij TRIXXO? Heb jij een speciale hobby of gewoon iets anders leuk te vertellen en interesse om ook in de kijker te worden gezet? Geweldig nieuws! Contacteer ons snel via: marketing@trixxo.be of gazet@trixxo.be.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels