black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Huishoudhulp in de kijker, Ota – TRIXXO Stevoort
11 oktober, 2019
Deel via:

TRIXXO is de grootste werkgever van huishoudhulpen via dienstencheques in België, maar onze aanpak is familiaal en op mensenmaat. Met meer dan 100 kantoren zullen we altijd die lokale, menselijke speler blijven. Onze consulenten kennen hun huishoudhulpen en maken er tijd voor. Zodat ze in optimale omstandigheden kunnen werken en de klant de beste service bieden. Een tevreden medewerker, een tevreden klant: daar is het ons om te doen.

Huishoudhulp en gezin : een speciale en unieke band.

“Dankzij Ota blinkt het huis en kunnen wij in alle rust thuiskomen.”

Mieke Bruyninx-Melotte, meer dan 10 jaar klant bij TRIXXO.

“Ota werd ons aanbevolen door mijn zus Carine in 2006. Nu, 13 jaar later, zouden ook wij haar gewoonweg niet meer kunnen missen. Ze is zoveel meer dan een hulp in het huishouden. Ota heeft hier alle lief en leed meegemaakt en kent het huis als geen ander. Aan een half woord hebben we genoeg om elkaar te begrijpen. Kortom, ze is een deel van het gezin geworden en zo gaan we ook met mekaar om. Intussen is Ota aan de slag bij andere leden van onze familie. Misschien kan onze familie haar binnenkort wel fulltime in dienst nemen!” (lacht)

“Mijn klanten beschouw ik als familieleden.”

Ota, meer dan 10 jaar in dienst bij TRIXXO.

“Waarom ik deze job zo graag doe? Na al die jaren zie ik deze mensen niet meer als klant, maar als familie. Natuurlijk is het nog altijd een job, maar de voldoening en waardering die ik hier ervaar maakt voor mij het verschil. We bespreken alles heel open, en dat is ook nodig om je job goed en met plezier te blijven doen. Bij TRIXXO krijg ik een goed loon en veel zelfstandigheid. En niet te vergeten: de fijne attenties bij een huwelijk, geboorte of verjaardag. Ze vergeten je nooit, en dat betekent heel veel voor mij.”

huishoudhulp-aan-het-woord-trixxo
Mieke (links) met Ota (rechts), huishoudhulp bij TRIXXO Stevoort.
huishoudhulp-ota-trixxo-hasselt
Huishoudhulp Ota, TRIXXO Stevoort.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels