black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Huishoudhulp Sandrine - TRIXXO Superfan
27 februari, 2023
Deel via:

“Mijn werk is mijn leven.” Dat zegt Sandrine Gardin over haar werk als huishoudhulp bij TRIXXO. Niet te verwonderen dat ze ook heel actief is op de sociale media van TRIXXO. Via de Facebookpagina van TRIXXO volgt ze alles wat met TRIXXO te maken heeft op de voet. “Mijn werk is een van mijn hobby’s en TRIXXO is een fijne firma om voor te werken!”

Hoe lang werk je al voor TRIXXO?

Al meer dan 10 jaar en dat bevalt me heel goed. Je hebt inspraak in de planning van je uren. Ook wanneer het niet klikt met een klant is dat bespreekbaar. Het werk zelf mag je ook voor een groot stuk zelf organiseren. Als er grote kuis moet gehouden worden dan kan dat. Uiteraard altijd in overleg met de klant. Ik heb wekelijks zeven klanten die ik bezoek. Mijn verplaatsingen doe ik met de fiets, want mijn klanten wonen in de buurt. Gelukkig heb ik recent een elektrische fiets kunnen kopen, want de verplaatsingen op een gewone fiets werden na verloop van tijd toch een beetje zwaar.

Wat is jouw specialiteit als huishoudhulp?

Ik werk altijd alsof het bij mij thuis is. Ik kom binnen en ik werk de kamers een voor een af naar eigen goeddunken. In elk huis volg ik een vaste route. Wanneer ik klaar ben, ga ik even naar buiten en kom ik onmiddellijk terug binnen. Zo kan ik zien wat de klanten zien als ze binnenkomen. Als het er dan goed uitziet ben ik heel tevreden.

Je bent een van de meest actieve huishoudhulpen op de Facebookpagina van TRIXXO. Wat vind je daar zo leuk aan?

Ik ben inderdaad een fanatieke Facebookgebruiker. Ik wil weten wat er overal gebeurt. Via Facebook verneem ik wat er in mijn omgeving gaande is. Ik vind het ook leuk om te zien wat er over dieren verteld wordt. Zo deel ik ook veel posts over vermiste huisdieren. De Facebookpagina van TRIXXO informeert me dan weer over mijn collega’s. Ik vind het fijn om te weten wat er gebeurt met degenen waar ik mee werk maar tegelijk niet zo vaak zie. Hoe gaat het met hen? Wat maken ze mee? Dat kom ik langs deze weg te weten. Ik ben geïnteresseerd in alles wat er in de firma gebeurt.

Bijvoorbeeld?

Zo was er onlangs een post waar twee nieuwe mannelijke collega’s werden voorgesteld. Dat vond ik supertof en daar
wil ik dan van alles over weten. Dan zoek ik hen op op Facebook en zo leer ik hen beter kennen.

Doe je ook mee aan spelletjes en prijsvragen van TRIXXO op sociale media?

O ja, daar ben ik dol op. Onlangs won ik een set van opbergdoosjes van Mepal!

Collega worden van Sandrine? Wij zijn steeds op zoek naar huishoudhulpen

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels