black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Koers voor junioren fietst verder als 'De TRIXXO Ster van Zuid-Limburg'
27 januari, 2022
Deel via:

"Als dienstenbedrijf koppelen wij onze naam met veel plezier aan deze organisatie”, aldus TRIXXO-CEO Jeroen Poesen.

De Ster van Zuid-Limburg, nu De TRIXXO Ster van Zuid-Limburg, werd voor het eerst georganiseerd in 1980 en is uitgegroeid tot de bekendste Belgische rittenkoers voor junioren. Erik Stevens, organisator sinds 2022: “Met TRIXXO aan boord kiezen we voor zekerheid in het verdere bestaan van De Ster.”

Lokale verankering, opkomend talent

CEO Jeroen Poesen van TRIXXO Groep is alvast enthousiast: “We zijn met de TRIXXO Groep werkzaam in heel België en Nederland, maar we willen echt lokaal verankerd blijven in Limburg, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.” Waarom dan precies De TRIXXO Ster van Zuid-Limburg? “Deze koers staat bekend als springplank voor opkomend wielertalent. En talent kansen geven, dat is wat wij dagdagelijks doen”, klinkt het. TRIXXO verbindt voor zeker drie jaar zijn naam aan de Limburgse wielerklassieker.

“Daarnaast zit fietsen ingebakken in het DNA van TRIXXO”, gaat Jeroen Poesen verder. “In 2021 sloten we een samenwerking met Cyclis waardoor alle TRIXXO-huishoudhulpen een elektrische fiets kunnen leasen. Dit project wordt in de toekomst verder uitgerold naar alle TRIXXO-medewerkers.”

Ambitieuze plannen

De organisatie van De TRIXXO Ster van Zuid-Limburg heeft alvast zeer ambitieuze plannen samen met zijn nieuwe hoofdsponsor. “De Ster is een succesformule en die willen we graag verderzetten. Met ruimte voor vernieuwing én verhoging van de kwaliteit. Zo dromen we ervan om de wedstrijd in de toekomst uit te breiden naar de Euregio”, aldus Erik Stevens.

Jeroen Poesen is het helemaal eens met die internationale ambities: “TRIXXO en groei gaan hand in hand. Samen met de organisatie van De Ster zijn we enthousiast om nog een versnelling hoger te schakelen!”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels