black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Maak kennis met de actrice en TRIXXO huishoudhulp van onze nieuwe tv spot
17 maart, 2022
Deel via:

Zag jij onze nieuwe tv-spot al? Ja? Dan is onze goedlachse actrice je misschien ook al opgevallen. Het nieuwe gezicht van onze tv-spot is niemand minder dan onze collega Sara. Huishoudhulp in het kantoor van TRIXXO Dienstencheques Zonhoven. Zelf werkt ze al 13 jaar als huishoudhulp, een echte TRIXXO Topper dus. En als nieuwe actrice horen interviews er natuurlijk ook bij!

Dag Sara, hoe ben jij bij TRIXXO terechtgekomen?

Ik werk zelf al 13 jaar als huishoudhulp. Enkele jaren geleden ben ik door een overname bij TRIXXO terecht gekomen. Mijn vorige werkgever, Clixx (Flexpoint) werd immers overgenomen door TRIXXO. In het begin is dat natuurlijk even schrikken, maar ik ben heel gelukkig bij TRIXXO Dienstencheques.

Waarom koos jij zelf voor het beroep van huishoudhulp?

Ik startte als huishoudhulp net na de geboorte van mijn zoon. Als huishoudhulp kan je je uren zelf kiezen en dat maakt dit beroep heel er goed te combineren met mijn gezinsleven en taak als mama. Ondertussen is mijn zoon 17 jaar en ik doe dit nog steeds met hart en ziel.

Vertel, wat houdt je gemotiveerd?

Qua opleiding heb ik een administratieve achtergrond, maar ik zou mijn werk nooit willen ruilen voor een kantoorfunctie. Ik heb heel wat vaste klanten, bij sommigen kom ik zelfs al sinds het begin van mijn carrière, 13 jaar. Het zijn echte vrienden geworden! Ik krijg enorm veel erkenning van mijn klanten. De flexibele uren en het dicht bij huis werken vind je ook in geen enkele andere job. Dat zou ik nooit willen opgeven.

Een laatste vraag, wat maakt werken voor TRIXXO zo leuk?

Ondanks de grootte, we zijn met zo’n 7500 collega’s, is TRIXXO een heel familiaal bedrijf. Ik heb een zeer goede band met het kantoor van Zonhoven. TRIXXO is een grote werkgever en dat biedt vooral voordelen. Zo krijg ik nu maaltijdscheques en wordt er jaarlijks een familiedag georganiseerd voor alle collega’s. Dat was niet zo bij mijn vorige werkgever.

Fijn om te horen Sara, wij zijn ook heel erg blij om jou in ons team te hebben!

“Voor onze nieuwe campagne kozen we erg bewust voor echte TRIXXO gezichten. Zij zijn de kracht en motor van ons bedrijf en verdienen het om in de spotlights te staan!”

Louise Arimont, COO TRIXXO Dienstencheques

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels