black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Met zijn drieën aan de slag bij Home Maid
25 november, 2020
Deel via:

Home Maid is een hoofdspeler op de markt van exclusieve huishoudhulp en onderdeel van de TRIXXO-groep. Bij Home Maid ontvang je als klant niet zomaar huishoudhulp, maar ondersteuning van het gezinsleven. Zo zijn enkele Home Maids zelfs fulltime aan de slag bij éénzelfde gastgezin.

Eén van de huishoudhulpen van Home Maid in Brugge is An Verhaeghe. Ze begon 3 jaar geleden. Het werk bevalt haar heel erg goed. Zo goed, dat ze intussen ook haar dochter Lieselot Accoe en schoondochter Emily Jonckheere overtuigde om ook aan de slag te gaan bij Home Maid.

Ann: “Het werk bij Home Maid is superleuk. Daarom heb ik Lieselot en Emily aangeraden om ook te solliciteren. Lieselot begon in maart en Emily is in september begonnen. En ook zij zijn heel enthousiast over hun werk.“

Wat is er zo fijn aan?

Je hebt heel wat vrijheid. Je kan je taken redelijk flexibel organiseren. Het is echt huishoudelijk werk. In feite neem je het huishouden van je gastgezin bijna volledig over.

Hoe is de relatie met het gastgezin?

Ik voel heel veel respect. En dat respect is wederzijds. Ik vind dat heel belangrijk in deze moeilijke tijden waar het vaak ieder voor zich is. Ik verdeel mijn week over drie gezinnen. Bij elke van die gezinnen heb ik het gevoel dat ik een deel van de familie ben. Je maakt voor een stuk deel uit van het privé-leven van het gezin. Dat vergt veel wederzijds vertrouwen. Als dat van beide kanten komt, voelt het werk niet aan als werk. Als ze me vragen om eens wat langer te blijven is dat ook geen probleem.

Hoe is het contact met Home Maid?

Ik voel heel veel respect. En dat respect is wederzijds. Ik vind dat heel belangrijk in deze moeilijke tijden waar het vaak ieder voor zich is. Ik verdeel mijn week over drie gezinnen. Bij elke van die gezinnen heb ik het gevoel dat ik een deel van de familie ben. Je maakt voor een stuk deel uit van het privéleven van het gezin. Dat vergt veel wederzijds vertrouwen. Als dat van beide kanten komt, voelt het werk niet aan als werk. Als ze me vragen om eens wat langer te blijven is dat ook geen probleem.

Wil je ook aan de slag als huishoudhulp bij Home Maid? Solliciteer hier

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels