black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Op bezoek in het nieuwe kantoor van TRIXXO dienstencheques Spa
22 mei, 2023
Deel via:

In het nieuwe kantoor van TRIXXO Dienstencheques in Spa zijn Sandrina Pimenta en Caroline Jacques de twee consulenten die vandaag de dienst uitmaken. Samen met hun collega’s bouwen ze dit pas overgenomen kantoor uit tot een ankerpunt voor TRIXXO in Spa en omgeving. Net zoals op veel andere plaatsen zijn ze ook hier constant op zoek naar nieuwe poetshulpen. Want de wachtlijsten tonen het aan: er is werk genoeg bij TRIXXO.

“We zijn in oktober begonnen, net na de overname van Manpower,” vertelt de perfect tweetalige Sandrina. “Dat is altijd een beetje aanpassen voor de poetshulpen en de bedienden die de overstap maken. Ik werkte al voor TRIXXO, dus ik help de collega’s met hun aanpassing.” Volgens Sandrina is het een uitdaging om te groeien in deze regio. Het openbaar vervoer is slecht geregeld, dus er wordt van nieuwe huishoudhulpen verwacht dat ze zich per fiets of per wagen verplaatsen. “De huishoudhulpen die er waren zijn bijna allemaal gebleven. Onze grootste uitdaging is dus het aantrekken van nieuwe collega’s. En dat ondanks het feit dat TRIXXO ook hier een goed imago heeft als werkgever.” Nochtans is de vraag naar huishoudhulpen heel groot. Zeker 20 vacatures zouden ze zo kunnen invullen. “Op dit ogenblik bedient TRIXXO in en rond Spa al enkele honderden klanten en toch zijn er alleen in dit kantoor alleen al wachtlijsten voor Spa, Theux, Jalhay, La Reid zelfs tot in Verviers, Sprimont en Aywaille.”

We doen er alles aan om de wachtlijst korter te maken!

Caroline Jacques werkt al tien jaar als consulente in de sector. Zij stapte 4 maanden geleden over vanuit Manpower naar TRIXXO. “Het kantoor is mooi opgeknapt. Het is helemaal anders.” Ook de manier van werken verschilt grondig. “Wij deden alles elektronisch via ons hoofkantoor. Nu hebben we meer verantwoordelijkheid. En we zien als consulenten de huishoudhulpen ook vaker. Dat vind ik heel aangenaam.”

Op zoek naar een job als huishoudhulp in Spa? Solliciteer snel online.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels