black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Opnieuw 2 overnames voor TRIXXO Dienstencheques
07 mei, 2021
Deel via:

Het is ondertussen bijna maandelijks nieuws. Na ‘America Clean’ en ‘Huishoudservice’ kunnen ook Iron-e en Dikaty toegevoegd worden op onze overnamelijst. Sinds 1 mei behoren zij officieel tot de TRIXXO-Groep.

Zowel Iron-e (Regio Oost-Vlaanderen) als Dikaty (Omgeving Jodoigne) waren zelf op zoek naar een overnamepartner voor hun firma.

“Momenteel krijgen we heel wat vragen van collega-dienstenchequebedrijven”, aldus Niels Prys, Operationeel Directeur Vlaanderen en verantwoordelijke voor de overnames binnen TRIXXO Dienstencheques. “Het is een moeilijke markt, met kleine marges, maar ook op gebied van flexibiliteit wringt bij de kleintjes het schoentje. Stel, een klant belt af door ziekte, wat nu in Covid-tijden veel voorvalt, dan wordt het moeilijk om een andere klant te zoeken voor die huishoudhulp. De klantenpool blijkt te klein. Andersom is een huishoudhulp ziek, dan wordt het moeilijk om een vervanging te zoeken voor de klant. Door een te kleine werknemerspool. Door nu terecht te komen in een team van 7.000 huishoudhulpen en 55.000 klanten is dit veel makkelijker te managen: werkzekerheid voor de huishoudhulp en servicezekerheid voor de klanten. Om op deze markt bestaansrede te hebben is groei dan ook essentieel. Naast onze overnamestrategie willen we ook heel sterk blijven inzetten op onze organische groei. Ondanks de huidige coronacrisis blijven de investeren.”

4 nieuwe vestigingen, 70 nieuwe collega’s

Deze overnames betekenen meteen 4 nieuwe vestigingen (Strijkateliers) voor TRIXXO Dienstencheques, namelijk 4 nieuwe strijkateliers. In Zele, Sint-Gillis en Grimbergen door de overname van Iron-e. In Jodoigne door de overname van Dikaty. Naast zo’n 55 huishoudhulpen werden er ook 15 strijkmedewerkers overgenomen. Susana, ex mede-eigenaar en strijkmedewerker van Dikaty blijft aan de slag in het strijkatelier van Jodoigne.

Welkom in #teamtrixxo

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels