black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Reserveer je tickets voor de TRIXXO familiedag - 2019
02 juli, 2019
Deel via:

Op zondag 27 oktober 2019 nodigen wij jou uit in één van de Plopsa-parken voor een knallende familiedag. Uiteraard mag je jouw gezinsleden, pete-/metekind, neefje/nichtje, … ook meenemen. Als huishoudhulp bij TRIXXO Dienstencheques heb je immers recht op 4 toegangstickets voor Plopsa Coo of Plopsa Hasselt of 2 toegangstickets voor Plopsaland De Panne.

Per reservering betaal je een waarborg van 5 euro. Deze 5 euro krijg je in het pretpark terug in de vorm van een Plopsabon. Hiermee kun je in alle restaurants eten en drank kopen in het park of aankopen doen in de giftshops. Uiteindelijk is de toegang dus gewoon gratis. Wil je graag meer tickets reserveren? Dat kan enkel voor Plopsaland De Panne! Je ontvangt een grote korting voor eventuele extra tickets voor dit park.

De ticketshop is helaas gesloten.

Een dag vol plezier

Er valt heel wat te beleven tijdens onze familiedag. Jij en je familie zijn van harte welkom op zondag 27 oktober, in één van de Plopsa-parken tussen 9u30 en 17u30. De attracties openen om 10 uur.

Wat er allemaal te beleven valt? Dat moet je mee komen ontdekken! We beloven dat het de moeite wordt. Uiteraard kan je genieten van de vele attracties, maar er is meer. Zo staan de parken van Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt helemaal in thema van TRIXXO, met een speciale TRIXXO show. Vergeet je ook zeker niet te verkleden in Halloweenthema, want zo maak je ook nog eens kans op een leuke prijs. Tijdens de familiedag krijg je alle richtlijnen.

Reserveer je gratis tickets

In de periode van 15 – 21 juli 2019 ontvang je een persoonlijke brief (per post) met jouw reservatiescode voor de familiedag. Via deze code kan je de tickets reserveren.

Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt

Als huishoudhulp van TRIXXO Home kan je maximaal 4 tickets vastleggen voor één van deze parken. Per reservering betaal je een waarborg van 5 euro. Deze 5 euro krijg je in het pretpark terug in de vorm van een Plopsabon. Hiermee kun je in alle restaurants eten en drank kopen in het park of aankopen doen in de giftshops. Uiteindelijk is de toegang dus gewoon gratis. Deze plopsabonnen zijn ook bruikbaar na het event.

Plopsaland De Panne

Als huishoudhulp van TRIXXO Home kan je maximaal 2 tickets vastleggen voor dit park. Per reservering betaal je een waarborg van 5 euro. Deze 5 euro krijg je in het pretpark terug in de vorm van een Plopsabon. Hiermee kun je in alle restaurants eten en drank kopen in het park of aankopen doen in de giftshops. Uiteindelijk is de toegang dus gewoon gratis. Deze plopsabonnen zijn ook bruikbaar na het event.

Wil je meer tickets aankopen voor dit park? Dat kan aan een kortingstarief: 21,50€ per persoon vanaf 1 meter, 10.99€ tussen 0,85 meter en 1 meter, 0€ voor kleiner dan 0,85 meter.

Hoe reserveren?

  1. Reserveer je ticket via de webshop met je persoonlijke reserveringscode. In de periode van 8 – 21 juli 2019 ontvang je via een persoonlijke brief (per post) met jouw reservatiescode voor de familiedag. Via deze code kan je de tickets reserveren.
  2. Selecteer de gewenste tickets.
  3. Reserveer je tickets. De betaling verloopt online via een daartoe bestemd betalingsplatform. Betalen kan via deze standaard betaalmogelijkheden: Bancontact, Belfius direct Net, KBC/CBC Payment, ING Home pay en VISA/Mastercard.

Wanneer ontvang ik mijn tickets

De tickets worden na betaling onmiddellijk verzonden naar jouw mailadres.

Tot wanneer kan ik mijn tickets reserveren?

Je kan je tickets reserveren tot en met eind september. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Wat als ik uiteindelijk niet kan komen?

Helaas is het niet mogelijk om bestelde tickets in te ruilen. De tickets zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar.

Is er gratis parking voorzien?

Wij voorzien gratis parking. Voor Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt is deze sowieso aanwezig. Voor een bezoek aan Plopsaland De Panne kan je een gratis parkingticket reserveren via de webshop. Maximum één gratis parkingticket per reservatie.

Hoe raak ik in de Plopsa-parken?

Plopsaland Hasselt

Met de auto

Adres: Plopsa Indoor Hasselt Gouverneur Verwilghensingel 70 B-3500 Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt is gelegen op de locatie van de Grenslandhallen die over een ruim parkeerterrein beschikt. Voor bezoekers met een handicap zijn er speciale plaatsen voorzien, vlak bij de ingang van het park.

Parkeren is tijdens de TRIXXO familiedag gratis. Voor fietsen en bromfietsen is er bij de ingang van het park een gratis stalling voorzien.

Met het openbaar vervoer

Met de trein spoor je tot in het station van Hasselt. Daar kan je de bus nemen die je tot in Plopsa Indoor Hasselt brengt (lijn H3). Voor de dienstregeling neem je best een kijkje op www.delijn.be.

Plopsa Coo

Met de auto

Adres: Plopsa Coo Coo 4 B-4970 Stavelot. Parkeren is tijdens de TRIXXO familiedag gratis.

Met het openbaar vervoer

Het station van Coo bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

Plopsaland De Panne

Met de auto

Adres: De Pannelaan 68 8660 De Panne. Gratis parkeren met parkingticket. Dit kan besteld worden in de webshop.

Met het openbaar vervoer

Het station van De Panne bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via een speciaal wandelpad).

Bezoek personen met een handicap

De parken zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden, mits tijdige reservering en minstens 48 uur op voorhand, gratis ter beschikking gesteld aan de infobalie. Het verdient aanbeveling uw rolstoel op voorhand te reserveren via info@plopsa.be, het aantal is immers beperkt. Als waarborg wordt een identiteitsbewijs gevraagd.

Heb je vragen over je betaling of inschrijving? Stuur ons gerust een mailtje op marketing@trixxo.be.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels