black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Stagiair Arrezina Roosen aan het woord
25 mei, 2023
Deel via:

Arrezina volgde een kijkstage bij Management Assistant Sabine op het HQ in Hoeselt en doet hierover haar verhaal.

Arrezina: "Ik ben met open armen ontvangen en voelde me erg welkom. Ik vond het een zeer leerrijke stage, ook al was het maar kort."

 • Naam: Arrezina Roosen
 • Woonplaats: Zonhoven
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Studies: 1ste jaar UCCL Diepenbeek, Organisatie & Management, keuzetraject Business & Languages
 • Duur stage: 2 dagen kijkstage
 • Stageplek: TRIXXO HQ Hoeselt, Management Assistant

Hoe ben je bij TRIXXO terechtgekomen?

Ik werkte al via het uitzendkantoor van TRIXXO als student in een supermarkt in Zonhoven. Toen ik op school hoorde dat ik een kijkstage mocht volgen voor mijn opleiding, dacht ik dan ook meteen aan TRIXXO. Ik vroeg aan mijn consulent of ze mij in contact kon brengen met het TRIXXO HQ en of ik daar terecht kon voor mijn kijkstage. Ik ben heel blij dat dat mogelijk was.

Wat heb je allemaal geleerd tijdens deze tweedaagse kijkstage?

Dat Management Assistant een functie is met een zeer gevarieerd takenpakket. Je zou zo’n functie niet kunnen uitoefenen met een 9-5 mentaliteit. Ik heb ook gemerkt dat TRIXXO een groeiend en ambitieus bedrijf is. De job van Management Assistant in een dergelijk bedrijf lijkt me dan ook heel erg interessant. Er zijn veel bezigheden, je kan zelfstandig werken en hulpmiddelen gebruiken wanneer nodig. Ten slotte merkte ik ook dat talenkennis heel erg belangrijk is binnen deze functie. Zeker als het bedrijf, net als TRIXXO, actief is op de volledige Belgische en Nederlandse markt.

Wat denk je dat er nodig is om de functie van Management Assistant te kunnen uitvoeren?

Ik denk dat het nodig is om heel gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. Zoals ik eerder al zei is het ook belangrijk dat je taalvaardig bent en zelfstandig kan werken.

Wat heb je zelf allemaal gedaan in de afgelopen 2 dagen bij TRIXXO?

Ik heb vooral geobserveerd en notities gemaakt omdat het ging over een kijkstage. Verder heb ik geholpen met het uitdelen van locker keys en het registreren van wie er eentje ontvangen had.

Zou je ooit willen terugkomen?

Ja, heel graag! Ik ben met open armen ontvangen en voelde me erg welkom. Ik vond het een zeer leerrijke stage, ook al was het maar kort. Wat me opgevallen is, is dat iedereen hier heel vriendelijk tegen me was en dat er een toffe bedrijfssfeer is. Dus als ik in de toekomst de kans zou krijgen, zou ik zeker terug willen komen voor een stage of studentenjob.

Welke 3 woorden beschrijven jouw stage bij TRIXXO het best?

  • Variatie
  • Toegankelijk
  • Leerrijk

  Wil jij ook een eerste werkervaring op komen doen bij TRIXXO? Vul hier het formulier in om je aan te melden voor een stage of studentenjob. Tot binnenkort!

  TRIXXO Nieuws

  Bekijk ook deze artikels