black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Steam and Clean wordt overgenomen door TRIXXO
13 maart, 2019
Deel via:

Het Antwerpse dienstenchequebedrijf “Steam & Clean” wordt overgenomen door het bedrijf TRIXXO, van topondernemer Luc Jeurissen, uit Hoeselt.

Steam and Clean heeft 4 verschillende vestigingen, voornamelijk gelegen in de Antwerpse Kempen (Lille, Lichtaart, Pulle en Morkhoven). In 2012 begon de onderneming als een éénmanszaak met 4 arbeiders. 7 jaar later is de onderneming gegroeid tot een BVBA met 216 huishoudhulpen, 8 bediendes, 2 coaches en niet te vergeten de 2 zaakvoerders. Na dit mooie groeiverhaal wordt het bedrijf nu overgenomen door het grote TRIXXO van Luc Jeurissen.

Filip Vandenweghe, CEO van TRIXXO Home, is blij met deze aanwinst. “Steam & Clean is een mooi bedrijf die actief is in een regio waar wij nog weinig aanwezigheid hadden. Ze hadden een enorme focus op de kwaliteit van hun dienstverlening. Die filosofie zorgt voor een perfecte match met TRIXXO. De TRIXXO familie groeit weer verder met meer dan 220 collega’s, ook dat zint me positief. Groei en overnames zitten namelijk in onze DNA en horen bij onze doelstellingen.”

Het zal een positief verhaal worden voor iedereen. De huishoudhulpen van Steam & Clean krijgen bijvoorbeeld allemaal hogere maaltijdcheques. TRIXXO is de beste betaler in de sector, als we kijken naar alle grote spelers in de markt. Terwijl voor een huishoudhulp iedere euro extra mooi meegenomen is. Dat het een positieve overname is, wordt ook duidelijk gemaakt doordat de zaakvoerders van Steam & Clean, Peggy De bie en Philip Jacobs, ook overkomen naar TRIXXO. De job en de sector is te spannend om al onmiddellijk te stoppen met werken.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels