black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Thomas & Tamara, 5 korte vragen aan de marketingafdeling
31 oktober, 2020
Deel via:

Je hebt ze ongetwijfeld al voorbij zien komen. Thomas en Tamara, de nieuwe mascottes van TRIXXO. Je kon ze van augustus tot september in Vlaanderen immers elke dag zien op de kanalen van VTM. In Wallonië schitterden ze op RTL, Plug RTL, Club RTL en TF1. Met deze campagne laten we de negatieve gevolgen van Covid-19 op de arbeidsmarkt achter ons. Er liggen dus vele opportuniteiten, en dat willen we met een positieve boodschap duidelijk maken.

Van waar de namen Thomas en Tamara?

Beiden beginnen ze met de ‘T’ van TRIXXO. We kozen voor de namen Thomas en Tamara omdat deze herkenbaar en makkelijk te onthouden zijn. Thomas staat symbool voor TRIXXO Jobs, onze uitzendtak. Tamara voor TRIXXO Dienstencheques.

Waarom werken met animatie-figuren?

Ons bedrijf telt zo’n 7.500 collega’s, daarnaast stelt TRIXXO Jobs jaarlijks ook nog eens zo’n 2500 uitzendkrachten te werk. We vonden het moeilijk om hier een gezicht op te plakken. Deze animatiefiguurtjes staan symbool voor al deze verschillende TRIXXO-gezichten.

Twee van de zes figuren hebben een kleurtje in de tv-spot. Is dit bewust gekozen?

Bij TRIXXO werken er zo’n 140 nationaliteiten, daarom hebben we inderdaad ook bewust gekozen om twee van de zes personages een kleurtje te geven. Diversiteit en TRIXXO gaan immers hand in hand.

Waarom net nu starten met een nieuwe huisstijl en een nationale campagne?

Met spots en advertenties op nationale tv-zenders, online kranten, sociale media en andere kanalen, maken we graag duidelijk dat er op vlak van tewerkstelling heel wat positief nieuws te vertellen valt. Jammer genoeg hebben heel wat mensen tijdens de coronacrisis hun baan verloren. Anderen kregen een totaal nieuwe taakinvulling of zagen de omstandig- heden op het werk drastisch veranderen.
Daarmee is voor velen de tijd rijp om positief naar de toekomst te kijken en een job te vinden waar ze veel voldoening uithalen. TRIXXO steekt daarbij graag een handje toe.

Huishoudhulp Tamara heeft maar liefst 4 armen in het tv-spotje. Waarom precies?

Onze huishoudhulpen zijn echt professionals. Ze voeren hun werk met zo’n grote zorg en toewijding uit, dat het lijkt alsof 4 armen hebben. Met deze beeldspraak benadrukken we dat onze huishoudhulpen hun job met hart en ziel en oog voor detail uitoefenen.

Bekijk de tv-spots hier:

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels