black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO behaalt memorabele kaap van 10.000 (Overname Manpower)
29 september, 2022
Deel via:

Na de overname van Amby Dienstencheques, begin deze week, verwelkomen we opnieuw 1065 huishoudhulpen en 30 kantoorbedienden in onze organisatie.

Dit keer verwelkomen we de dienstencheque-afdeling van de Manpower Group.

Met de integratie van Manpower Dienstencheques groeit de huishoudhulp-familie van TRIXXO naar een memorabel punt van 10.000 huishoudhulpen. Manpower Dienstencheques is zowel operationeel in Vlaanderen als Wallonië.

Luc Jeurissen, eigenaar en oprichter van de TRIXXO Groep : “Wij zijn enorm vereerd om een bedrijf als Manpower Dienstencheques te integreren in onze TRIXXO-familie. Net als Manpower, althans voor hun overname, bestaat de TRIXXO Groep uit een dienstencheque-afdeling en uitzendbedrijf. Deze twee activiteiten zijn binnen de TRIXXO Groep van even groot belang. Op vlak van uitzendwerk is en blijft Manpower dus een concullega van ons.”

Met 10.000 huishoudhulpen en meer dan 350 bedienden, behoort TRIXXO Dienstencheques tot de top 10 van grootste werkgevers en tot de top 3 grootste dienstenchequebedrijven in België. 

“Werkgeluk staat bij TRIXXO steeds voorop. De 1.095 nieuwe collega’s werden als warm welkom meteen uitnodiging voor onze familiedag komende zaterdag (1 oktober).”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels