black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO Dienstencheques beloont huishoudhulpen met consumptiecheque
28 december, 2020
Deel via:

Een bedankje: Voor het harde werk, het begrip en de steun in 2020.

2020, het was een vreemd jaar. Het coronavirus vroeg heel wat aanpassingen, ook in onze sector. Half maart gingen wij in lockdown en toen we gelukkig weer konden opstarten was dit met heel wat extra regels: een mondmasker dragen tijdens het bezoek aan de klant, kamers verluchten, het extra ontsmetten van de omgeving tijdens de poetsbeurt,.... Maar zonder probleem paste jij jezelf aan, aan deze nieuwe situatie.

Kortom, jij deed het fantastisch in 2020. Meer dan ooit verdien jij een bonus, want wij beseffen als werkgever maar al te goed dat corona voor loon verlies heeft gezorgd.

Naast een lekkere doos pralines die je reeds ontving voor kerst (of nog op jou staat te wachten op kantoor), besloten wij om jou extra te belonen dit jaar. Dit met een consumptiecheque van 50 euro. Jij bent onze trots, en jij hebt je in dit uitzonderlijk jaar, uitzonderlijk ingezet.

Dit is geen algemene regel voor de dienstenchequesector, maar een extraatje vanuit TRIXXO Dienstencheques.  Deze cheques worden vanaf midden januari uitgedeeld. Je zal deze kunnen ophalen op kantoor.

Wat is een consumptiecheque precies? 

De consumptiecheques is een cadeau cheque van Sodexo. Deze consumptiecheque kan gebruikt worden bij lokale handelaars in de: horeca, maar ook in de cultuur-, sport- en vrijetijdssector. Zo geven we de kleine handelaren uit de buurt ook een solidair duwtje in de rug. Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je hier. 

Wat zijn de voorwaarden om deze cheque te ontvangen?

Dit cadeau geldt voor alle TRIXXO huishoudhulpen die in dienst zijn op 31 december 2020 en in 2020 minimum 500 uren gewerkt hebben. Dit komt overeen met een gemiddelde van 42 uur per maand. We houden er immers rekening mee dat ook heel wat van onze collega’s helaas economisch werkloos zijn geweest het afgelopen jaar.

Met dit initiatief laten we 2020 achter ons en gaan we vol ambitie en goesting, elleboog tegen elleboog, 2021 tegemoet. Nogmaals bedankt!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels