black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO Dienstencheques neemt 'De Schoonmakerij' over
20 april, 2022
Deel via:

TRIXXO Dienstencheques neemt het dienstenchequebedrijf ‘De Schoonmakerij’ uit Gent en Antwerpen over. Met deze overname vervoegen 250 huishoudhulpen en 5 consulenten ons TRIXXO-team.

De schoonmakerij werd in 2006 opgestart. Met kantoren in Gent en Antwerpen telde het dienstenchequebedrijf 250 huishoudhulpen en 1800 klanten.

“In april gaf De Schoonmakerij officieel de fakkel door aan TRIXXO Dienstencheques”, knikt Stéphanie Dupont, COO TRIXXO Dienstencheques Vlaanderen. “En dat betekent echt wel een positief verhaal. Deze 250 huishoudhulpen komen terecht in een grote onderneming waardoor ze van betere voorwaarden kunnen genieten. Zo ontvangen alle huishoudhulpen bij TRIXXO maaltijdcheques, worden ze uitgenodigd voor de jaarlijkse familiedag, hebben ze de mogelijkheid om een elektrische fiets of scooter te leasen enzoverder. Ook alle bedienden blijven aan boord.”

Met deze overname versterkt TRIXXO Dienstencheques zijn kantorennetwerk in Gent en Antwerpen. Het kantoor van Gent zal worden omgevormd tot TRIXXO-kantoor. Het kantoor in Antwerpen zal integreren in de bestaande TRIXXO-kantoren van Merksem en Berchem.

Welkom in het team!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels