black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO neemt dienstencheque-afdeling Laurenty Home over
06 oktober, 2023
Deel via:

Afgelopen week nam TRIXXO de dienstencheque-afdeling Laurenty Home over van schoonmaak- en dienstenbedrijf Laurenty Group. Het gaat in totaal over 240 personen die een nieuwe werkgever krijgen.

Met de toetreding van 240 collega’s van Laurenty Home krijgt het TRIXXO-team in Wallonië een aanzienlijke versterking. Met de voltooiing van deze vijfde overname demonstreert TRIXXO haar vastberadenheid om haar marktpositie verder te versterken, na reeds vier succesvolle overnames eerder dit jaar. Ook in 2022 nam TRIXXO vier dienstenchequebedrijven over in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Laurenty Home is verheugd over de voltooiing van deze overname door TRIXXO. “Onze medewerkers hebben altijd onze hoogste prioriteit gehad. Het geruststellende besef dat ze deel gaan uitmaken van een warm en succesvol dienstenchequebedrijf geeft ons het volste vertrouwen," deelde Benoit Jonet, COO bij Laurenty Group, mee.

Warm welkom in de TRIXXO-familie

“Bij TRIXXO zetten we bewust in op deze overnamestrategie. We hebben dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt. Tegelijkertijd blijven we ons bewust van het belang van menselijke betrokkenheid in deze zakelijke beslissingen. Het is begrijpelijk dat er onder nieuwe collega's vragen kunnen ontstaan na deze overname. Bij TRIXXO hanteren we echter een transparante communicatiecultuur en streven we ernaar om hen een solide toekomstperspectief te bieden," aldus Louise Arimont, Operationeel Directeur bij TRIXXO Dienstencheques Wallonië.

“De nieuwe medewerkers die door deze overname aan boord komen, kunnen rekenen op een warm welkom in de TRIXXO-familie. Ze worden nauwgezet begeleid in deze transitieperiode, o.a. door tijdens de komende maanden in te zetten op extra opleidingen om hen te ondersteunen”, aldus Louise Arimont.

Regionale aanwezigheid

Regionale verankering staat centraal in de bedrijfsstrategie van TRIXXO. “We werken met en voor mensen, en een regionale aanpak is daarbij essentieel. Dat blijkt uit ons uitgebreide kantorennetwerk, dat ons in staat stelt om altijd dicht bij onze huishoudhulpen én klanten te staan”, licht Louise Arimont verder toe.

TRIXXO breidt haar regionale aanwezigheid uit door twee kantoren van Laurenty Home toe te voegen aan het TRIXXO-netwerk. Deze strategische uitbreiding is cruciaal voor het bieden van persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening. Tegelijkertijd zullen de twee overige kantoren onderdak vinden in bestaande TRIXXO-kantoren, waardoor de regionale focus behouden blijft en de bedrijfsactiviteiten geoptimaliseerd worden.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels