black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO realiseert 90ste overname: Huishoudservice heet voortaan TRIXXO Dienstencheques
09 april, 2021
Deel via:

Met de overname van dienstenchequebedrijf Huishoudservice met vestigingen in Sint-Truiden en Vorselaar zit de TRIXXO-groep vandaag aan haar 90ste overname. “We hebben nu éénmaal dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt”, zegt Niels Prys, operationeel directeur van TRIXXO Dienstencheques in Vlaanderen.

Ambitieuze plannen

“Ondertussen zijn we met TRIXXO Dienstencheques aan een 80-tal overnames beland”, telt Niels Prys, operationeel directeur van TRIXXO Dienstencheques in Vlaanderen even uit. “Samen met de overnames bij TRIXXO Jobs (Vdett, Staffing, Staffing professionals, Levelplus, …) zitten we nu aan onze 90ste overname. Voor Jobs staan er dit jaar zeker nog 6 gepland. Wat het dienstenchequebedrijf TRIXXO Dienstencheques betreft, is er elke maand een overname in 2021 gepland. De eerste overname van het jaar was America Clean uit Genk waar we 60 mensen overnamen. Vandaag is dit Huishoudservice met vestigingen in Sint-Truiden en Vorselaar, in totaal zo’n 30 huishoudhulpen. In een eerste fase worden de klanten en huishoudhulpen overgezet naar onze kantoren in Sint-Truiden en Pulle, maar door ons dicht kantorennetwerk kunnen zowel de huishoudhulpen als klanten op termijn terecht bij een kantoor dichter in de buurt. Het kantoor van Vorselaar heeft bijvoorbeeld veel klanten uit Lichtaart, daar hebben we ook een kantoor.”

Een positief verhaal

“Op 1 april gaf ik de fakkel door aan TRIXXO Dienstencheques”, knikt Kristof De Vlieger, ondertussen ex-eigenaar van Huishoudservice. “En dat betekent echt wel een positief verhaal voor zowel de klanten als de medewerkers. Momenteel deed bijvoorbeeld één van onze huishoudhulpen enkele uren per week de administratie van de klanten en huishoudhulpen. Nu kunnen zowel de klanten als de huishoudhulpen rekenen op een aanspreekpunt dat steeds beschikbaar is. Ook onze continuïteit en service zal verbeteren, nu we opgenomen worden in één groot stabiel geheel. Kortom, dit was de enige juiste keuze om te groeien. Ikzelf blijf niet aan boord en ga me verder richten op mijn activiteiten in de IT-wereld, maar ik ben er 100% van overtuigd dat het bedrijf verder in goede handen is. Hun integratie-manager Luciana Costa begeleidde de overname van A tot Z. Alle huishoudhulpen werden persoonlijk welkom geheten en ontvingen een TRIXXO-starterspakket. Ik zag meteen dat het goed zat.”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels