black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Valentijn bij TRIXXO: huishoudhulpen Daniël en Iluminada zijn vijf jaar getrouwd
14 februari, 2024
Deel via:

Valentijnsdag, de dag waarop alle verliefde koppels hun appreciatie voor elkaar eens extra kunnen tonen. Voor deze gelegenheid zetten we graag Daniël en Iluminada in de kijker. Ze werken beiden als huishoudhulp bij TRIXXO en zijn reeds zeven jaar samen, waarvan vijf jaar getrouwd.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Daniël: “Toen ik mijn vrouw ontmoette, was ik al een tijdje single. Babhes, zoals ik Iluminada altijd noem, was sinds lange tijd weduwe en werkte als inwonende huismeid bij een welstellende en gekende familie in Italië. Via gemeenschappelijke vrienden zijn we aan het chatten geslagen en van het een kwam het ander…”

Hoe zijn jullie bij TRIXXO terechtgekomen?

Iluminada: “Ik ben enige tijd werkzaam geweest bij een ander dienstenchequebedrijf dat door TRIXXO werd overgenomen.”

Daniël:
“Omdat ik als gepensioneerde toch wat tijd over had, vond ik het een leuke uitdaging om ook op de TRIXXO-wagen te springen. Ik werd, na enkele praktische testen, meteen ingeschakeld.”

Wat vinden jullie leuk aan werken bij TRIXXO?

Daniël: “Wat wij leuk vinden bij TRIXXO is de hartelijke, zelfs familiale sfeer in ons kantoor in Gent centrum. Eventuele ‘problemen’ worden er met de glimlach opgelost!”

Iluminada: “We zijn ook veelal werkzaam op wandelafstand van ons huis. De meeste van onze klanten zijn door ons zelf aangebracht via sociale media of mond-tot-mondreclame.”

Gaan jullie jaarlijks naar de Familiedag?

Iluminada: “Wij gaan niet alleen graag naar de Familiedag, maar genieten ook van de diverse andere evenementen die ons worden aangeboden. Onlangs mochten we nog een concert van Natalia bijwonen!”

Wat doen jullie graag in jullie vrije tijd?

Daniël: “Ik speelde al verschillende jaren petanque als recreant, niet competitief dus. Voor Babhes was petanque een onbekende sport. Inmiddels heeft zij ook ontdekt hoe leuk ze petanquen vindt en speelt ze stukken beter dan ik! (lacht) Ze eindigt bij wedstrijden zelfs regelmatig als eerste vrouw!”

Wat zijn jullie plannen voor Valentijnsdag?

Iluminada: “Concrete plannen hebben we nog niet, maar bij ons is het elke dag wel een beetje Valentijnsdag, hoor.” (lacht)

Wil jij de nieuwe collega van Daniël en Iluminada worden? 
Meld je dan aan via het sollicitatieformulier.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels