black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Wat zijn de vakantieplannen van onze huishoudhulpen?
03 juli, 2024
Deel via:

Nancy en Anne-Sophie, huishoudhulpen bij respectievelijk TRIXXO Oedelem en Moeskroen, vertellen over hun vakantieplannen.

Nancy, kantoor Oedelem

  • Bestemming? Valencia in Spanje, wij houden van citytrips en de zon.
  • Reisgezelschap? Mijn echtgenoot, mijn beste vriendin Ann en haar echtgenoot Ralph.

Geplande activiteiten? 

We willen zoveel mogelijk bezichtigen in Valencia en daarom zullen we ter plekke fietsen huren. Bovendien eten we graag lekker en doen we dat vooral waar de lokale bevolking gaat eten. We zoeken dus niet echt de toeristische plaatsen op. 

Actieve vakantie of rustvakantie? 

Vakantie is voor ons relaxen en genieten. Alles mag en niets moet. 

Waar kijk je het meest naar uit? 

We gaan voor het eerst naar Valencia, dus ik hoop thuis te komen met veel mooie herinneringen en leuke tips. 

Reistips? 

Voor zij die reizen naar Portugal en zoetekauwen zijn, raad ik aan om Pastel de nata te proberen, een superlekker taartje. Nóg beter met een lekkere porto. 

Leukste herinnering? 

Vorig jaar trokken we naar Lissabon, waar we met de tram en tijdens een superleuk ritje met de tuktuk veel konden zien.

Anne-Sophie, kantoor Moeskroen

  • Bestemming? Voor het 3de jaar op rij gaan we gedurende 3 weken naar Vallon-Pont-d’Arc in Frankrijk. We zijn helemaal verknocht aan de prachtige landschappen, de vriendelijkheid van de mensen, de vele activiteiten die er te doen zijn en de plaatsen die er te bezoeken zijn...
  • Reisgezelschap? Mijn echtgenoot en 2 kinderen, Victor (16) en Faustine (12).

Geplande activiteiten? 

Net als vorig jaar gaan we kajakken op rivier de Ardèche en het magnifieke klimparcours voltooien in Vallon-Pont-d'Arc. De grot van la Cocalière, de plaatselijke bamboetuin en de nabijgelegen krokodillendierentuin willen we nog graag ontdekken. Daarnaast willen we kastelen bezoeken en een avondmarkt zoals die in Ruoms meepikken. Op restaurant gaan en veel wandelen doen we natuurlijk ook.

Actieve vakantie of rustvakantie? 

Onze vakanties zijn zowel ontspannend als actief. We trekken er graag op uit, bezoeken bezienswaardigheden en relaxen ook graag onder het genot van een lekkere rosé en een barbecue aan het leuke privézwembad bij ons vakantiehuisje.

Waar kijk je het meest naar uit? 

Alles. Voor ons is het aftellen geblazen tot onze volgende vakantie!

Reistips? 

Ik raad Ardèche en vooral de regio Vallon-Pont-d’Arc enorm aan. Je kan er zoveel doen en ontdekken. Ik zou zeggen: doe zeker de afdaling van de Ardèche met de kajak en bezoek zeker de mijn van Alès.

Leukste herinnering? 

Elk jaar gaan we 2 weken weg, maar vorig jaar lieten we ons verleiden tot een 3de week, omdat we geen 'grote' vakanties gedurende de rest van het jaar nemen. We voelden echt het verschil van die extra week. We kwamen uitgerust terug en waren klaar om vol energie terug aan het werk te gaan.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels