black decorative triangle

Area Sales Director West-Vlaanderen
West - vlaanderen

Solliciteren

TRIXXO Intern Jobs

Functieomschrijving

M / V / X
West - Vlaanderen / West-Vlaanderen
Deel via:

Als Area Sales Director ben je de overkoepelende factor van de kantoren in West-Vlaanderen en ben je medeverantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het kantorennetwerk. Je houdt het oog op de cijfers en stuurt aan, motiveert en coacht waar en wanneer nodig.

Je biedt een continue ondersteuning aan de Office Managers zowel in het kantoor als op de baan. Verder brief je in twee richtingen tussen het management en de front. Ten slotte zorg jij er voor dat TRIXXO in West Vlaanderen een onmisbare schakel wordt en blijft voor de bedrijven en de uitzendkrachten.


Profiel

TRIXXO Jobs is op zoek naar een gedreven Regiomanager die zijn/haar vleugels wilt zetten onder de verdere uitbouw van onze kantoren in West -Vlaanderen**.**

Je bent een ondernemend persoon met reeds enkele jaren ervaring in de uitzendsector in een commerciële en leidinggevende functie.

Je bent een echte people manager die een team kan motiveren om commerciële successen te boeken en het beste uit zichzelf te halen. Verder ben je een geboren netwerker en sterke communicator die contacten kan leggen op verschillende niveaus en deze kan bewaren. Tenslotte ben je een plantrekker die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheden met een flinke portie flexibiliteit en stressbestendigheid.


Aanbod

We bieden opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt.

Een aantrekkelijk loon op niveau wordt aangevuld door mooie extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.


Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.

Als u vragen heeft over de toegankelijkheid ongeacht uw handicap, voor de selectiefase voor deze functie of daarna, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Contact

Nog vragen?
Contacteer ons op het nummer +32 11 77 14 56

TRIXXO Interne Jobs

Solliciteer jouw weg naar succes

Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.