black decorative triangle

HR Consultant Ieper

Solliciteren

TRIXXO Intern Jobs

Functieomschrijving

M / V / X
/ West-Vlaanderen
Deel via:

Samen met je office manager en teamgenoten streef je naar de beste kwaliteit voor uitzendkracht en bedrijf. Je zoekt een ideale match tussen beide partijen en bouwt relaties op. Je voert zowel telefonische als face-to-face gesprekken en screent uitzendkrachten grondig op motivatie, competenties en ervaringen. Ad-hoc aanvragen en targetgericht werken geven je een drive om er iedere dag weer helemaal voor te gaan. Ten slotte rapporteer je aan je officemanager en handel je je administratie foutloos af.


Profiel

Om de groei van onze onderneming te garanderen zijn we op zoek naar extra HR Consultants. Een HR Consultant is van nature een vlot, spontaan en sociaal persoon, maar weet een professionele houding aan te nemen. Commercieel aangelegd zijn, een grote overtuigingskracht hebben en goed met de computer overweg kunnen zijn een must, ervaring in de sector is een pluspunt maar een goede motivatie komt op de eerste plaats.


Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt


Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.

Als u vragen heeft over de toegankelijkheid ongeacht uw handicap, voor de selectiefase voor deze functie of daarna, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Contact

Nog vragen?
Contacteer ons op het nummer +32 11 77 14 56

TRIXXO Interne Jobs

Solliciteer en start jouw weg naar succes

Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.