black decorative triangle

Office Manager Eeklo
Speistraat 42, 9030 mariakerke

Solliciteren

TRIXXO Intern Jobs

Functieomschrijving

M / V / X
Speistraat 42, 9030 Mariakerke / Oost-Vlaanderen
Deel via:

Je staat in voor de opbouw van een splinternieuw kantoor in Eeklo

Samen met je consulent zorg je voor de uitbouw van het klantenbestand en het aantrekken van zowel arbeiders & bedienden.

Om dit succesvol te doen zal je een groot deel van de dag naar verschillende bedrijven gaan en zowel koud als warm prospecteren.

Een goede planning en time-management liggen hier dan ook aan de kern.

Je rapporteert naar de regiomanager over de lopende zaken, maar bent ook niet bang om ten rade te gaan wanneer je ergens tegenaan loopt.


Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid om het Exxperts kantoor te Aalst,Dendermonde of Halle onder de vleugels te nemen en groot te maken.

Als office manager voel je je als een vis in het water bij het leggen van sociale contacten, ben je een échte team-player en heb je de gave om mensen tot een hoger niveau te tillen.

Je bent een commercieel talent dat de durf heeft om bedrijven binnen te stappen en zaakvoeders aan te sporen om met TRIXXO in zee te gaan.

Verder heb je reeds ervaring in een commerciële rol en is prospectie jou niet vreemd.

Tot slot ben je in het bezit van een bachelor-diploma of zit je wel op dat denkniveau.


Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een jong ensnelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School.

De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken.

Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.


Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.


Contact

Nog vragen?
Contacteer ons op het nummer +32 11 77 14 56

TRIXXO Interne Jobs

Solliciteer jouw weg naar succes

Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, handicap, nationaliteit, enz.