black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Katrijn, dienstenchequeconsulent bij TRIXXO - Ik voel me deel van een warme familie
07 april, 2023
Deel via:

Eén van de nieuwkomers bij TRIXXO is Katrijn. Haar vorige dienstenchequebedrijf, waar ze in het verleden werkte, werd in oktober 2021 overgenomen door TRIXXO Dienstencheques.

Katrijn: "Dat kwam binnen als een verrassing. Op een bepaald moment werden we samengeroepen door onze vorige werkgever en kregen we het nieuws te horen. Dat was schrikken. We hadden het niet zien aankomen.”

Hoe was de kennismaking met TRIXXO?

Ik stond er heel erg voor open. Ik was enorm getriggerd. Ik kende TRIXXO nog niet maar ik wist dat ze zouden
langskomen om aan iedereen alles uit te leggen. En toen stapte Luciana (Integratiemanager bij TRIXXO Dienstencheques) hier als een frisse wind binnen. Ik zag meteen een kans om bij te leren en te groeien. Bij veel collega’s waren er veel vragen en was er een afwachtende houding.

Is de overname voor jou een positief verhaal geworden?

Voor 100%. Ik ben dol op de dynamiek die het bedrijf uitstraalt en de vele jonge mensen die met passie bezig zijn. Ik krijg er ook de mogelijkheid om me persoonlijk te ontplooien.

Hoe kwam de overname over bij de huishoudhulpen?

Er waren redelijk wat mensen die in paniek sloegen. Maar uiteindelijk veranderde er niet veel. Sommigen hadden meer tijd nodig om te wennen. Maar na een gesprek liep dat meestal weer goed. De meeste huishoudhulpen zijn gebleven.

En de consulenten?

Een paar collega’s zijn afgehaakt. Er was natuurlijk een groter takenpakket met meer verantwoordelijkheid. Sommige collega’s hadden daar moeite mee.

TRIXXO biedt toch heel wat voordelen?

Dat kan ik alleen maar bevestigen. Ondanks de omvang voel je dat zowel huishoudhulpen als bedienden goed behandeld worden. Attenties bij een verjaardag bijvoorbeeld zijn kleine dingen die het hem doen. Ik voel met echt een deel van een warme familie. Limburg is de andere kant van het land en toch voel ik meteen dat het klikt wanneer ik met collega’s bel.

Wil je ook als consultant bij TRIXXO werken? Goed nieuws, wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels