black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Luc Jeurissen, CEO TRIXXO Group, ontvangt Ondernemersprijs Herman Dessers
08 juni, 2023
Deel via:

"Ondernemen doe je niet alleen, bedankt aan mijn hele netwerk!"

Met de jaarlijkse Ondernemersprijs van Voka Limburg wordt een persoon, onderneming of organisatie beloond voor een uitzonderlijke prestatie ten voordele van de provincie Limburg. Kanshebbers dit jaar waren Dirk Ceyssens (Group Ceyssens), de herbestemming van de Ford-site (H.Essers & Group Machiels) en winnaar Luc Jeurissen (TRIXXO Group).

“Deze prijs is de kers op de taart voor het fantastische groeiverhaal dat we met TRIXXO realiseren. Het is een bekroning voor bijna 20 jaar doorzetten en knopen doorhakken. Onze ambitie is om minstens 100 jaar te worden. Naar de toekomst toe is de opvolging verzekerd met mijn zoon Thomas, die ook al enige tijd actief is binnen het familiebedrijf.”

Aantrekkelijke werkgever

“Een grote dankjewel aan al onze klanten voor het vertrouwen in TRIXXO, zij helpen ons dagelijks groeien. Het voltallige TRIXXO-team, inclusief huishoudhulpen en uitzendkrachten, mag ik natuurlijk ook niet vergeten. Zonder hun toewijding en inzet hadden we deze prestigieuze prijs nooit kunnen veroveren!”

TRIXXO blijft groeien en is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Luc Jeurissen spoort geïnteresseerde kandidaten aan om te solliciteren en deel uit te maken van zijn winning team. “Talent krijgt bij ons alle kansen en onze medewerkers worden beloond voor hun prestaties. Dat maakt van ons een zeer aantrekkelijke werkgever. Zo zetten we regelmatig de TRIXXO Arena, waarvan we hoofdsponsor zijn, in door er huishoudhulpen en uitzendkrachten uit te nodigen.”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels