black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Nieuwe overnames door TRIXXO Dienstencheques
10 juli, 2019
Deel via:

Eerder dit jaar (maart 2019) finaliceerde TRIXXO de overname van het Kempisch dienstenchequebedrijf, ‘Steam&Clean’. Deze maand verwelkomen we opnieuw zo’n 140 nieuwe collega-huishoudhulpen. Dit door de recente samenwerking met Bronwyn & Lanvin, een dienstenbedrijf uit Kontich en Gonay Service, actief in dienstencheques in Wallonië.

Een positief verhaal

Bronwyn & Lanvin werd opgestart in 2009 en werkte vanuit hun hoofdkantoor in Kontich. Na 10 jaar gaat het bedrijf zich verder focussen op professionele schoonmaak. Gonay Service op zijn beurt was actief in de provincies: Luik en Namen en beschikte over 4 vestigingen. 

Filip Vandeweghe CEO van TRIXXO Home: “Het zal een positief verhaal worden voor iedereen. Zowel de huishoudhulpen als de bedienden komen over naar TRIXXO. Voor de klanten van deze bedrijven verandert er dus vrijwel niets. Ze zullen contact hebben met dezelfde contactpersoon, ook hun vaste huishoudhulp blijft langskomen op de afgesproken tijdstippen. De werknemers van Bronwyn & Lanvin en Gonay Service kunnen op hun beurt profiteren van het gegeven dat ze vanaf nu onderdeel uitmaken van een grote groep. Later dit jaar mogen de werknemers van TRIXXO Home bijvoorbeeld gratis naar één van de Plopsa-parken op kosten van TRIXXO.”

Welkom in #teamtrixxo!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels