black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Vakantie vanuit je achtertuin - In 6 stappen naar een zomers thuisgevoel
03 augustus, 2020
Deel via:

Zomer staat voor plezier, en daar zal het virus geen verandering in brengen. Staat jouw vakantie voor de deur? Wij hebben enkele tips om van jouw thuis een echt vakantieresort te maken.

In 6 stappen naar een zomers thuisgevoel

Maak je huis vakantieklaar

Bouw je tuin of terras om tot een 5 sterren vakantieresort, zodat jij maximaal kan relaxen in je eigen huis. Zorg voor veel groen, dit geeft meteen een tropisch gevoel. Een plantenrek, rozenboog, … wat je zelf mooi vindt. Zorg voor planten die lang groen blijven.

Creëer een leuke loungeplaats

Voor een geslaagde vakantie in de achtertuin of op je terras heb je zeker een plaats om te chillen nodig. Ga voor een grote loungebank waar je met de hele familie op kan ploffen als dit in je huis of tuin past. Anders kies je best voor een kleiner loungesetje.

Verkoeling is een must

In de warme zomer heb je soms even nood aan verkoeling. Een zwembad is heerlijk natuurlijk, maar geen nood als je dit niet hebt! Een opblaaszwembadje of een watersproeier kan al wonderen doen. En vergeet zeker de waterspelletjes niet!

Zet een tentje en barbecue

Heerlijk kamperen in je achtertuin? Zorg voor een tentje, matje en slaapzak. Plaats hierbij een barbecue en je hebt echt een heerlijke kampeer ervaring. Als je geen barbecue hebt kan je improviseren met een kampvuur, wat stenen en een rooster of grill!

Muziekspeakers

Vakantie is geen vakantie zonder jouw favoriete platen. Zorg in je huis voor een muziekinstallatie of toch een paar speakers zodat jij helemaal los kan gaan op je favoriete muziek. Hou natuurlijk wel wat rekening met de buren, ook zij hebben hun nachtrust nodig.

Bereid je voor op regen

Zorg dat je altijd ergens kan schuilen als het weer omslaat. We weten allemaal dat het wel eens kan regenen in de zomermaanden. Als je een overdekt terras hebt ben je safe. Opteer anders voor een partytentje waar je onder kan schuilen tot de zon zich weer laat zien.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels