black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

De TRIXXO Arena & het TRIXXO Theater

Ervaar het TRIXXO-gevoel

Geniet mee van de leukste optredens

In augustus 2021 werden we de naamsponsor van de Hasseltse evenementenhal op Park H, nu voor minstens 5 jaar de TRIXXO Arena en het TRIXXO Theater!

Een beloning voor onze medewerkers

Waarom we kozen voor deze naamsponsoring? Uiteraard als publiciteitsstunt zodat nog meer mensen TRIXXO leren kennen, maar ook als beloning voor onze medewerkers! 

Door dit partnership hebben we immers de mogelijkheid om regelmatig enkele collega’s uit te nodigen voor een toffe show in onze eigen arena. 

En dat betekent:

  • Gratis tickets,
  • De beste plaatsen in de zaal.

Onze collega’s zijn echte sterren, en zo willen we hen dus ook graag behandelen! 

Interesse om zelf aan de slag te gaan als TRIXXO huishoudhulp? Solliciteer snel online.

Waarom kiezen voor TRIXXO Dienstencheques?

Al meer dan 18 jaar een vaste waarde

Onze TRIXXO-huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen in heel België. Ons doel is om onze klanten en huishoudhulpen tevreden te stellen. Een optimale en familiaire samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt, daar gaan we voor. TRIXXO werkt via dienstencheques. Jouw poetshulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze backoffice. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.