black decorative triangle
Begeleiding & opleiding voor huishoudhulpen

TRIXXO opleidingscentrum

ERVAAR HET TRIXXO-GEVOEL

TRIXXO opleidingscentrum

Ben je gemotiveerd om als huishoudhulp aan de slag te gaan? Bij TRIXXO verzekeren we je een persoonlijke aanpak met opleidingen. Door de ondersteuning van onze TRIXXO jobcoaches leer jij de kneepjes van het vak.

Groepsopleidingen via TRIXXO

Onze huishoudhulpen zijn echte experten in hun vak. En dat kan enkel met de juiste begeleiding. Huishoudhulp, dat is meer dan schoonmaken alleen. Via ons opleidingscentrum leer je dan ook meer dan poetstechnieken, denk aan ergonomisch werken, een goede werkplanning maken,... 

Onze jobcoaches in actie

"Wist je dat onze huishoudhulpen de opleidingen van TRIXXO gemiddeld een score van 4,2 op 5 geven?"

Persoonlijke begeleiding

Naast opleiding in groep is het ook mogelijk dat er een jobcoach tot bij jouw klant komt. Niet om onze huishoudhulpen te controleren, wel om hen de volle 100% te ondersteunen! Lees hier alles over onze persoonlijke begeleiding.

Véronique, Jobcoach bij TRIXXO: “Ik heb eerst een opleiding gekregen en in april ben ik bij TRIXXO begonnen als jobcoach. Dat houdt in dat ik de huishoudhulpen advies geef. Tegelijk help ik hen ook bij hun taak. Ik geef hen het gevoel dat ze er niet alleen voor staan. Soms zijn er situaties bij hun klant die niet kloppen, maar die ze niet durven aankaarten uit schrik om hun werk te verliezen. Die bespreken we dan en die pakken we aan. De reden waarom TRIXXO deze dienst aanbiedt is dus net om de huishoudhulpen te steunen, niet om hen het leven zuur te maken.”

De TRIXXO werkkledij

Niet alleen kennis, maar ook de juiste werkkledij is belangrijk. Als werkgever voorzien we al onze collega's van veilige kledij: 

  • Schort
  • Handschoenen
  • Werkschoenen

Interesse om zelf aan de slag te gaan als TRIXXO huishoudhulp? Solliciteer snel online.

Waarom kiezen voor TRIXXO Dienstencheques?

Al meer dan 18 jaar een vaste waarde

Onze TRIXXO-huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen in heel België. Ons doel is om onze klanten en huishoudhulpen tevreden te stellen. Een optimale en familiaire samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt, daar gaan we voor. TRIXXO werkt via dienstencheques. Jouw poetshulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze backoffice. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.