black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

TRIXXO Poetsproducten

Ervaar het TRIXXO-gevoel

De TRIXXO poetsproducten

TRIXXO beschikt over zijn eigen poetsproductenlijn. Deze bestaat uit: Een glas- en oppervlaktenreiniger, een sanitair reiniger, een allesreiniger en een ontvetter. Slechts vier producten, maar meer dan genoeg om het hele huis weer te laten blinken!

De voordelen voor onze huishoudhulpen:

  • Ze werken met de beste producten op de markt. Efficiëntie en ergonomie voorop!
  • De producten zijn veilig in gebruik en 100% biologisch afbreekbaar. Zowel goed voor onze huishoudhulpen als voor de leefomgeving.

De voordelen voor de klanten:

  • Met ons basispakket hebben de klanten steeds de nodige kwalitatieve producten in huis.
  • Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis.
  • Veilige producten. Zowel voor de gebruiker als de leefomgeving.
  • Voordelig aanbod met een scherp geprijsd basispakket (4 producten) aan 34,95 euro met gratis levering.

Waarom kozen we voor onze eigen poetsproductenlijn?

Goed materiaal is de basis voor goede resultaten. Om deze producten op de markt te brengen gingen we dan ook een samenwerking aan met DIPP Professional. Een echte expert op het vlak van poetsproducten. Normaal maakt DIPP Professional enkel producten voor professionele gebruikers. Denk aan horecazaken, grootkeukens, … Samen met ons creëerden ze voor het eerst een lijn voor particulieren. Met dit gloednieuw productengamma zorgden we er niet alleen voor dat onze producten super efficiënt zijn, maar ook veiligheid en gezondheid staan voorop! 

Wil je graag zelf eens een kijkje nemen op onze webshop? Of misschien wel enkele producten bestellen? Neem dan snel een kijkje op: shop-trixxo.be.

TRIXXO Dienstencheques

TRIXXO By Dipp

Ontdek onze poetsproducten

Ga naar onze webshop

Waarom kiezen voor TRIXXO Dienstencheques?

Al meer dan 18 jaar een vaste waarde

Onze TRIXXO-huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen in heel België. Ons doel is om onze klanten en huishoudhulpen tevreden te stellen. Een optimale en familiaire samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt, daar gaan we voor. TRIXXO werkt via dienstencheques. Jouw poetshulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze backoffice. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.