black decorative triangle
Over TRIXXO

Welkom bij #teamtrixxo

De TRIXXO groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en uitzendarbeid, optie vast.

Maak kennis met TRIXXO

Over ons

TRIXXO, dubbel zo sterk in huishoudhulp en uitzendwerk.

Steeds in de buurt

TRIXXO staat dichtbij elke klant en iedere collega. Met meer dan 200 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen we dankzij onze grootte voor een regionale verankering.

Jouw totaalpartner

Bij TRIXXO streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten met gelijke nadruk op beide pijlers van ons bedrijf, met TRIXXO Dienstencheques voor toegewijde huishoudhulpen en TRIXXO Jobs voor flexibele uitzendmogelijkheden. Van huishoudhulp tot lasser, tot ingenieur. Naar wat je ook op zoek bent, iedereen kan bij ons terecht.

Onze kernwaarden

We love challenges and like to grow: Bij TRIXXO staat groei centraal. Zowel de groei van onze onderneming, als die van onze werknemers. Dit zorgt voor vele uitdagingen waar we graag met volle moed tegenaan gaan.

We keep things clear and act fast: Snelheid is ontzettend belangrijk binnen de TRIXXO-groep. Snel schakelen, zonder alles nodeloos ingewikkeld te maken, daar gaan we voor!

We show initiative and work together: Onze collega’s weten van aanpakken en tonen initiatief. Dit doen we niet alleen, maar samen. Wij werken als één team.

Zo maken wij het verschil

We gaan the extra mile om voor iedereen de ideale job te vinden, en dit doen we met een toewijding die verder gaat dan slechts een zakelijke benadering. Bij TRIXXO zetten we ons dubbel en dik in om niet alleen kwaliteit, maar ook warmte te bieden in het vormgeven van persoonlijke professionele trajecten voor iedereen die deel uitmaakt van ons TRIXXO-team. Met hart en ziel. Elke dag. ​

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een job. We beschouwen werk niet enkel als een noodzaak, maar ook als het kloppend hart dat energie en samenhorigheid creëert. Bij TRIXXO gaan we voor een dubbele ervaring: een job die niet enkel professioneel, maar ook persoonlijk verrijkend is.

Ons verhaal

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2005 mee op de kar. Hij startte een eigen dienstenchequebedrijf in Hoeselt, Limburg. Onder de naam Work@home werden in de omliggende gemeenten nieuwe dienstenchequekantoren geopend. In 2010 werd de eerste overname gerealiseerd, het zou de eerste van vele zijn. In 2016 breidde zo ons dienstenchequeverhaal uit met de komst van Home Maid, het segment van de exclusieve huishoudhulp.

Nieuwe markten werden verkend, met als kers op de taart de start van het uitzendkantoor 'Plug-In Jobs' in 2014. In 2017 bundelden we onze krachten onder de naam TRIXXO en bewandelen we verder het groeipad. In de loop van 2017 werd de firma Clixxs Dienstencheques overgenomen. Dit zorgde ervoor dat TRIXXO Dienstencheques plots tot één van de grootste spelers op vlak van dienstencheques in België behoorde.

In 2019 trok TRIXXO Jobs de grens over naar Nederland. Ondertussen tellen we ook daar zo'n 20 kantoren van Eindhoven tot Gouda. Met meer dan 80 consulenten zetten we ook daar grote stappen om een vast waarde te worden op de markt. Want ook de ambitie van TRIXXO Jobs reikt ver, met als doel om tegen 2025 bij de grootste spelers in de HR-sector te behoren.

Hands

TRIXXO exxtra

Assistentie voor budgethouders