black decorative triangle
Over TRIXXO

Welkom bij de TRIXXO familie

De TRIXXO groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en uitzendarbeid, optie vast.

Maak kennis met TRIXXO

Over ons

TRIXXO, sterk in huishoudhulp en uitzendwerk. Van huishoudhulp tot lasser, tot ingenieur. Naar wat je ook op zoek bent, iedereen kan bij ons terecht.

Steeds in de buurt

TRIXXO staat dichtbij elke klant en iedere collega. Met meer dan 200 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen we dankzij onze grootte voor een regionale verankering.

Jouw totaalpartner

Van huishoudhulp tot lasser, tot ingenieur. Naar wat je ook op zoek bent, iedereen kan bij ons terecht.

Zo maken wij het verschil

We love challenges and like to grow: Bij TRIXXO staat groei centraal. Zowel de groei van onze onderneming, als die van onze werknemers. Dit zorgt voor vele uitdagingen waar we graag met volle moed tegenaan gaan.

We keep things clear and act fast: Snelheid is ontzettend belangrijk binnen de TRIXXO-groep. Snel schakelen, zonder alles nodeloos ingewikkeld te maken, daar gaan we voor!

We show initiative and work together: Onze collega’s weten van aanpakken en tonen initiatief. Dit doen we niet alleen, maar samen. Wij werken als één team.

Ons verhaal

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2005 mee op de kar. Hij startte een eigen dienstenchequebedrijf in Hoeselt, Limburg. Onder de naam Work@home werden in de omliggende gemeenten nieuwe dienstenchequekantoren geopend. In 2010 werd de eerste overname gerealiseerd, het zou de eerste van vele zijn. In 2016 breidde zo ons dienstenchequeverhaal uit met de komst van Home Maid, het segment van de exclusieve huishoudhulp.

Nieuwe markten werden verkend, met als kers op de taart de start van het uitzendkantoor 'Plug-In Jobs' in 2014. In 2017 bundelden we onze krachten onder de naam TRIXXO en bewandelen we verder het groeipad. In de loop van 2017 werd de firma Clixxs Dienstencheques overgenomen. Dit zorgde ervoor dat TRIXXO Dienstencheques plots tot één van de grootste spelers op vlak van dienstencheques in België behoorde.

In 2019 trok TRIXXO Jobs de grens over naar Nederland. Ondertussen tellen we ook daar zo'n 14 kantoren van Eindhoven tot Gouda. Met meer dan 80 consulenten zetten we ook daar grote stappen om een vast waarde te worden op de markt. Want ook de ambitie van TRIXXO Jobs reikt ver, met als doel om tegen 2025 bij de grootste spelers in de HR-sector te behoren.

Hands

TRIXXO exxtra

Assistentie voor budgethouders